За нас

        СЕРВИЗЕН ЦЕНТЪР ЗА РЕМОНТ НА  ЕЛЕКТРОНИКА “ БУШОНА

                                   ЗА НАС ВСЕКИ КЛИЕНТ Е ВАЖЕН

Преди да започнете да четете този текст се огледайте около себе си и пребройте колко дистанционни управления има в помещението, в което се намирате.
А сега, на колко дисплея мига дата, час или температура? В девет от десет случая бройката, която се посочва е не по малка от 5.  В пет от десет случая тя достига десет и повече!

Дори и да сме можели да живеем и да се справяме без нея днес, нека си признаем електрониката е навсякъде около нас, с нас, а често и в нас.
Тя е неделима част от живота ни и ние се отнасяме към нея, като към такава. Избираме я с вълнение, показваме я с гордост и страдаме когато се повреди.

В Сервизен център за ремонт на електроника Бушона ЕООД работи екип от млади мотивирани и компетентни специалисти с инженерно образование от различни специалности. Удобството при екип с такава широка гама от специалности е, че тук на практика можете да донесете всякакъв вид техника и почти е сигурно, че тя вече фигурира в списъка с нещата, които ремонтираме. Ние ще обърнем еднакво внимание, както на дефектиралия МР3 плеър на 10 годишното ви дете така и на високо технологичен уред като GPS, лаптоп или професионална дигитална камера. За нас всеки клиент е важен.

ЗА КЛИЕНТИ НА ЕДРО И РЕДОВНИ КЛИЕНТИ ПРЕДЛАГАМЕ И КАРТИ С ОТСТЪПКИ. ПОПИТАЙТЕ ЗА ВАШАТА КАРТА!

РАЗВИТИЕТО:
А защо сервиз Бушона?
Бушонът – най-важният и отговорен елемент във всяко едно електронно устройство.

Сервизен център „Бушона“ е създаден през 1993 г. В гр. София.
Основната ни дейност през първите години на развитие беше ремонт на телевизионна и видео техника. През тези начални години ние направихме и първите си стъпки в монтажа и изграждането на алармени системи и поддръжка на офис техника.

През 1995 г. в сътрудничество с други фирми дейността ни се разшири и в ремонт и асемблиране на компютри.

През 1997г., след масираното навлизане в България на мобилните комуникации, сервизен център „Бушона“ разви специализиран отдел за ремонт на мобилни апарати. И днес отделът за ремонт на GSM апарати е едно от най- успешните звена в компанията.

През 1997 и 1998 година, в сервизен център „Бушона“ инвестирахме сериозни усилия и средства в закупуването на апаратура и инструменти, които позволяват диагностиката и ремонта на новите високотехнологични уреди. През тези години нашият екип се разшири и обогати с няколко нови колеги, специалисти в областта на електрониката и по-специално, в областта на високите технологии.

През 2000 та година, заради разширяването на дейността и за да подобрим обслужването на увеличения поток от клиенти ние отворихме нов офис на ул. „Искър“ №47.

През следващите няколко години, ние се сблъсквахме с много предизвикателства, за първи път посегнахме към ремонтирането на прецизни индустриални измервателни уреди като термометри с оптически прицел за измерване на екстремни температури от разстояние и спектрофотомери. Преодоляхме притеснението възникнало на пазара на ремонтните услуги от появата на BGA чиповете. Внимавахме и се учехме отново и отново с всяка фундаментална промяна в динамичния свят на електрониката. Гордеем се с това, че отделяме много време за проучвания на най-модерните технологии. Така, когато нови продукти се появят на пазара ние можем бързо и компетентно да реагираме с документация, информация и апаратура.

Когато през 2004 г. на нашия пазар се появиха два изцяло нови продукта – цифровите фотоапарати и цифровите видеокамери, ние вече бяхме подготвени със сервизна документация и информация за тях и тяхната специфичност. В резултат на тези усилия, сервизен център „Бушона“ се наложи, като едно от най-добрите места за ремонт и диагностика на цифрова фото и видео техника.

БУШОНА ЕООД е: *- оторизиран приемен център за сервиз на гаранционна и извънгаранционна техника Olympushttp://www.olympus.bg *; специализиран сервиз за ремонт на фотоапарати PRAKTICA в България с партньорството на – www.praktica.bg; оторизиран сервиз към PLESIO – ПЛЕСИО COMPUTERS Гърция: водеща позиция в сферата на информационните технологии, телекомуникациите, офис обзавеждането и оборудването – www.plesio.bg ; 

През 2005 и 2006та година започна и масовото навлизане на MP3/ MP4 USB плейъри с вградена флашпамет и USB флаш памети, с което се отвори ново пространство за изява на специалистите на сервизен център „Бушона“. Поредното потвърждение на тази тенденция видяхме при посещението си на най-голямото световно изложение за високи технологии в Германия CeBit 2006 в Хановер.

В края на 2005 г. сервизен център „Бушона“ отвори магазин в София на ул. „Искър“ №47, както и онлайн магазин – www.e-bushona.com

В нашите магазини ще намерите различни високотехнологични продукти.

Сред най-продаваните стоки в магазина са mp3 трансмитери, специализираните зарядни за цифрови фотоапарати и дигиталните фотоапарати, батерии и други.

През 2009 г. ние стартирахме програма за създаване на места за прием на дефектни дигитални фото-апарати в цяла България. В страната вече имаме над 68 приемни центъра.

През 2010 г. сервизен център “ Бушона “ сключи договор с Фирма Компернас Германия.

*- оторизиран гаранционен сервиз на Компернас Германия , www.kompernass.com . Фирма Компернас Германия е един от основните производители на електронни уреди за Лидл като Aquapur, Balance, Bifinett, crivit, Dentalux, eBench, Florabest, Lervia, Livarno, Melinera, Miomare, Parkside, Powerfix, Silvercrest, Tronic, Ultimate Speed, United Office, zoofari.
Внимание: Гореизброените марки са регистрирани търговски марки на Lidl Stiftung & Co. KG, D-74167 Neckarsulm

През 2012 г. сервизен център “ Бушона “ сключи договор с италианската фирма за професионална техника за фризьорски салони – Collexia.  http://www.collexia.it/it/ Ние сме гаранционен сервиз на сешоари от марката Collexia.

През 2012 г.,  Бушона ЕООД отвори ново, по-голямо помещение  за прием на техника. Новата приемна се намира на ул. Искър 55.

През 2013 г.  сключихме договор с Fujifilm Германия за гаранционно обслужване на фотоапарати. Бушона ЕООД е оторизиран гаранционен сервиз на фотоапарати  Fujifilm за България.

През 2014 г. сключихме договор с Абакус Електрик Чехия за гаранционно обслужване на мобилни телефони EVOLVEO

От 2017 г. Бушона ЕООД  е оторизиран официален гаранционен сервиз на екшън спортни камери GoPro.

 

Мнения, референции от различни фирми и институции, които са оценили нашата работа.

Бушона ЕООД е търговско дружество регистрирано съгласно Търговският закон на Р. България.